Messut & display

Monipuoliset ratkaisut messuille ja display-tarpeisiin

Haluaisitko lähteä messuille esittelemään yritystäsi ilman kuorma-autokolonnaa ja työntekijälaumaa, joka pystyttäisi näyttelyrakenteet?

Lightpress Oy:n avulla onnistut! Ja jos haluat nähdä käytännössä miten toimimme, tule meille tai pyydä meidät teille: tuomme seinärakenteet mukanamme.

Eikä siinä vielä kaikki - saat kauttamme myös messuilla ja tapahtumissa tarvittavat yritystekstiilit sekä jakotuotteet. Omalla ilmeellä brändättynä tottakai!

auringon tarkkuudella - valon nopeudella

Huippuluokan displaytuotteet runsaasta valikoimastamme

Monipuolisesta tuotekattauksestamme löydät kaikki tarvitsemasi displaytuotteet niin messuille, myymälöihin kuin muihinkin tiloihin ja tapahtumiin. Tarvittaessa toimitamme sinulle sitten kaiken, mitä tarvitset näyttävän messuosaston tai myymäläosion rakentamiseen: messuseinät, seinäkehikot ja taustakuvat sekä esite- ja rullatelineet.

Valikoimistamme löydät ratkaisut kevyistä roll-up telineistä aina kokonaisiin messuosastoihin. Tutustu esimerkiksi erittäin laadukkaaseen, helppokäyttöiseen ja muunneltavaan Expolinc Frame System profiilijärjestelmään tai lataa uuden Expolinc Light Frame valaistun messuprofiilin ideakuvasto.

Edustamme seuraavia telinemerkkejä: Expolinc, Expand sekä Nomadic. Tutustu tuotevalikoimiin ja pyydä tarjous sekä telineistä että kuvista! 

Omistatko jo valmiit telineet? Me teemme kuvia myös olemassa oleviin telineisiin – sekä oman edustuksemme että muiden merkkien telineisiin. 

Tutustu Expolinc valikoimaan tästä

Lataa Expolinc Classic Frame ja Light Frame ideakuvasto tästä

Katso video Classic Frame ja Light Fame kokoaminen ja yhdistäminen

Tutustu yritystekstiileihin ja jakotuotteisiin tästä

Expolinc Frame System messuseinä Kohokirjaimet ja tulostetut levyt messuosastolla

Kaikki tarvittavat messu- ja displaytuotteet Lightpressiltä!

Expolinc display-tuotteet Roll-Up ja Pop-Up Messuosasto