Digipaino

Korkealaatuiset painotuotteet nopeasti ja joustavasti

Digipaino on merkittävä osa yrityksemme toimintaa suurkuvatulostuksen rinnalla. Käytössämme olevien Xerox iGen5- ja Xerox Versant 2100 -painokoneiden sekä muun konekantamme ansiosta digipainomme voi toimittaa monipuolisia, laadukkaita ja näyttäviä painotuotteita lyhyelläkin varoitusajalla.

auringon tarkkuudella - valon nopeudella

Nykyaikainen digipaino

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina yksilöllistä palvelua sekä huippulaadukkaita tuotteita. Siksi pidämme huolen, että digipainomme koneet vastaavat tämän päivän vaatimuksiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Painokoneemme Xerox iGen5 värikylläinen kuvalaatu edustaa offset-laatua, ja sen edistyneet värienhallintatyökalut varmistavat yhtenäiset, terävät värikuvat. Yhdessä C.P.Bourg-vihkoviimeistelylinjan kanssa pystymme toteuttamaan korkeatasoisia painotuotteita alusta loppuun laadukkaasti ja nopeasti.

  • Matta väriaine tuottaa tasaisen ja sileän mattapinnan valokuvatulostukseen, minkä ansiosta digipainossamme voidaan tuottaa arvokkaampia, räätälöityjä töitä, kuten valokuvakirjoja, kortteja, kalentereita, vuosikirjoja sekä muita erikoissovelluksia asiakkaan tarpeisiin.  
  • Sisäinen spektrofotometri puolestaan automatisoi värisäädöt ja kalibroinnit, ja takaa näin jatkuvan, erinomaisen kuvalaadun sekä tarkat värit.
  • 364 x 660 mm painoarkki mahdollistaa esimerkiksi kuusisivuiset A4- ja vaaka A4-esitteet.
  • Paksummille materiaaleille painaminen on mahdollista uuden Thick Stock option ansiosta. Pystymme painamaan jopa 500g kartongille! Esimerkiksi erilaiset pakkaukset ovat nyt mahdollisia.
  • Personointi muuttuvalla tiedolla sekä suorapostitukset onnistuvat myös
  • Digistanssaus
  • Foliointi

Tutustu kattavaan tuotevalikoimaamme ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä »