Suurkuvatulostus

Julisteet, taulut sekä muut suurkuvatulosteet laadukkaasti ja nopeasti

Suurkuvatulosteet tuovat näyttävyyttä ja näkyvyyttä niin yrityksen liiketiloihin ja esittelypisteisiin kuin esimerkiksi kodin sisustukseen. Lightpressin monipuoliset suurkuvatulostuksen palvelut laajoine värimaailmoineen mahdollistavat tyylikkäät ratkaisut nopeasti ja joustavasti kaikenlaisiin kohteisiin!

Käytössämme on useita laadukkaita suurkuvatulostimia ja viimeistelylaitteita, joiden avulla voimme toteuttaa suurkuvatulosteita jopa 250 cm leveyteen asti. Tulostimet valitaan aina kohteen mukaan: tehdäänkö esimerkiksi julisteita vai valokaappeja, tulostetaanko kankaalle, vinyylille vai tarralle, vai tarvitaanko vaikkapa suuria määriä tavallista A4:sta. Kerro meille millaisia ja mihin käyttötarkoituksiin tulosteita tarvitset, niin me ehdotamme mielellämme tarkoitukseen sopivimpia materiaaleja ja koneita.

auringon tarkkuudella - valon nopeudella

Suurkuvatulosteet sisustukseen ja taidenäyttelyyn

Mainonta- ja markkinointiratkaisujen ohella suurkuvatulosteita käytetään yhä enemmän esimerkiksi yritysilmeen luomisessa ja kodin sisustuksessa. Miltä kuulostaisi omasta kuvasta tehty sisustusseinäkangas, akustiikkataulu tai verhoilutekstiili? Halutessasi voimme myös etsiä sopivimmat kuvat tarpeisiisi. Yksilöllisten somistus- ja sisustusratkaisujen lisäksi esimerkiksi valokuvaajat ja taidenäyttelyjen järjestäjät hyödyntävät tulostuspalvelujamme taidevedosten sekä muiden tuotosten teossa.

Toteutamme suurkuvatulosteita, kuten sisustustauluja, useille erilaisille materiaaleille taidepapereista kankaisiin ja canvas-tauluista metalliin. Pohjamateriaali ja/tai kehys valitaan käyttötarkoituksen sekä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Laitteistomme sopii tavallisten taulukokojen lisäksi todella suurten kuvasuurennosten tuottamiseen, ja materiaaleillamme on myös B1-paloluokitus. Uusimpaan tarjontaamme kuuluvat 20 tai 40 mm paksulle Ecophon-akustiikkalevylle tehdyt kuvat kankaalla päälle pingotettuna.

auringon tarkkuudella - valon nopeudella

ChromaLuxe Metalprint – suurkuvatulosteet metallille

ChromaLuxe Metalprint on uusi tapa tuottaa kuvaa metallille. Pohjamateriaalina on erikoispinnoitettu alumiinilevy, jonka sisään kuva siirretään. Menetelmän avulla saadaan aikaiseksi kuva, jossa on uskomaton syvyys, terävyys, värikylläisyys ja kontrasti. Kuvasi näyttävät lähes eläviltä ja vangitsevat katsojan.

ChromaLuxe-kuva on myös kestävyydeltään vailla vertaansa – esimerkiksi kosteuden, UV-säteilyn ja kulutuksen kestoltaan se on huomattavasti perinteisiä materiaaleja edistyksellisempi.

ChromaLuxe Metalprint -tauluja on tarjolla useissa varastokoossa sekä mittatilaustyönä aina 1480 x 980 mm kokoon saakka. Materiaalivaihtoehtoina ovat kiiltävä valkoinen, kiiltävä metalli ja matta valkoinen.

Jos haluat säilyttää muistosi sukupolvelta toiselle ja tuoda kuvasi esille parhaalla mahdollisella tavalla, valitse Lightpress ja ChromaLuxe.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »